22 Şubat 2013 Cuma

Schalke - Galatasaray maçı televizyon'da

12 mart salı günü galatasaray 1-1 lik skorun rövanşında schalke takımı ile gelsenkirchen veltins arena'da rövanş maçına çıkacak.


Ligde istediği sonuçları alamayan schalke gözünü şampiyonlar ligindeki Galatasaray maçına dikti. İlk maçta istediği sonuçla ayrılmıştı. TT arena'da oynanan karşılaşma da Fatih Terim'in taktiksel ve oyuncu seçimlerinde hatalar olduğunu gözlemledim. İlk yarı bitmesi ile oyundan alınan Wesley Sneijder tercihinden sonra oyun schalke adına istenilen düzeyde geçti. Oyundan alınan Sneijder'in yanına gelen Huntelaar Sneijder'in yanına gelerek çıktın mı diye sorması üzerine Sneijder evet yanıtını verdi ve Huntelaar oyun artık bizim için daha iyi olacak diye karşılık verdi ve konuşma orada bitti. Her neyse bu konu oyuncuların arasında geçen diyolog, gelelim oyuncu seçimlerine Hamit çıkıyor ve yerine Eboue giriyor hatalı. Neden? Çünkü Sabri'nin orta sahaya geçmesi ile oyun komple koptu Galatasaray adına. Bu görüşüme zaten hak veren Fatih hoca sabri'yi oyundan alarak Umut'u oyuna aldı. Ama çok geçti. Herneyse Galatasaray'ın deplasmanda oynadığına inanıyorum ve deplasmanda daha iyi bir skor alacaktır.

Maç 13 mart salı günü saat 21:45'te star tv veya ntvspor dan naklen yayınlanacak. Nerden biliyorsunuz derseniz hemen yanıt vermek istiyorum. Salı günü oynanan karşılaşmalarda en az 1 tane maç yayınlanmaktadır anlaşma gereği.

Maça kadar olan bitene göz atmak isterseniz resmi siteler aşağıdadır.

Galatasaray resmi sitesi:  www.galatasaray.org

Schalke resmi sitesi:  www.schalke04.de

1 yorum:

  1. İnternette takılmak varken siz hâlâ sınalgı mı izliyorsunuz?

    YanıtlaSil